печиво снігурки

Печиво “Снігурки”, як колись пекли

Якщо шукаєте старий перевірений і дуже вдалий рецепт печива, - це він! Дуже смачне і дуже крихке вдається! Печіть - не пошкодуєте!

Печиво “Снігурки”

  • 200 г смальцю (жиру), 250 г маргарину, 250 г сметани, 1 ст. ложка оцту, борошна орієнтовно 4 з чубком склянки. Склянка 250 мл.
Замісити тісто, покласти на ніч у холод. Розкотити, сформувати печиво, випекти. Гарячим обваляти у пудрі. Печиво дуже крихке.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також приготувати печиво на смальці за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook