Рецептів печива дуже багато. Особливою популярністю зараз користуються дешеві рецепти. Таким є печиво “П’ятихвилинка”. Тісто без масла – на кефірі. Виходить м’якеньке, дуже ніжне печиво. Можна додавати будь-які ароматизатори і добавки: горішки, мак, стружку кокосову. Мені подобається печиво з цукром і корицею.
Печиво “П’ятихвилинка”
- 100 мл кефіру (можна також пекти на йогурті або сметані), 1 яйце, 60 мл олії, 60 г цукру, 250 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, 10 г ванільного цукру. Можна додати цедру за бажанням.
- Печиво без яєць, яке довго зберігається і виходить багато
- Вигідні рецепти печива: виходить багато і довго зберігається