печінковий торт рецепт

Печінковий торт. Смакує навіть тим, хто не любить печінку

Печінковий торт завжди іде на ура на будь-якому застіллі. Це вдала закуска на святковий стіл - з'їдять усе до останнього шматочка!

Печінковий торт

  • На 16-18 млинців: 600 г курячої печінки, 1 цибулина, 200 г молока, 3 яйця, 3 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, чорний перець, 130 г борошна.
  • Начинка: 1 цибулина, 1-2 морквини – посмажити на олії. А також: плавлений сирок або твердий сир (200 г), майонез, часник, сіль, зелень і 2 варені яйця для декору.

Для млинців печінку і цибулю змолоти, додати решту продуктів, ретельно перемішати. Посмажити тонкі млинці на олії з обох боків. Коли охолонуть, змастити майонезом з додаванням часнику, викладати між шарами засмажку або тертий сир.

Рецепт Юлії Горячко. Готувала і фотографувала Любов Матяш

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook