печінковий паштет

Печінковий паштет з апельсиновим маслом

Печінковий паштет - дуже смачний. Якщо вам до вподоби класичний смак, приготуйте зі звичайним маслом. А якщо душа бажає чогось особливого - зробіть з апельсиновим!

Печінковий паштет з апельсиновим маслом

  • 500-600 г печінки курячої. 2 середні морквини. 1 велика цибулина. 0,3-0,5 скл. води, сіль, перець, приправи, дрібка мускатного горіха, лавровий листок, перець горошком.
Натерти моркву, нарізати цибулю кубиками, печінку промити. Овочі потушкувати, додати печінку, приправи, сіль, перець, тушкувати під кришкою у власному соку до готовності 15 хв. Якщо соку мало, то підлити водички. Пробити в блендері разом з соком, що залишився, і м’яким маслом. Скласти в баночку, зверху залити розтопленим маслом або апельсиновим маслом.

Апельсинове масло

  • 40-50 г масла, цедра 0,5-1 апельсина.
Масло розтопити з цедрою, залити поверх паштету. За бажанням можна додати нарізані горіхи, журавлину.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також інші перевірені рецепти печінкового паштету:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook