Печінковий паштет з апельсиновим маслом
- 500-600 г печінки курячої. 2 середні морквини. 1 велика цибулина. 0,3-0,5 скл. води, сіль, перець, приправи, дрібка мускатного горіха, лавровий листок, перець горошком.
Натерти моркву, нарізати цибулю кубиками, печінку промити. Овочі потушкувати, додати печінку, приправи, сіль, перець, тушкувати під кришкою у власному соку до готовності 15 хв. Якщо соку мало, то підлити водички. Пробити в блендері разом з соком, що залишився, і м’яким маслом. Скласти в баночку, зверху залити розтопленим маслом або апельсиновим маслом.
Апельсинове масло
- 40-50 г масла, цедра 0,5-1 апельсина.
Масло розтопити з цедрою, залити поверх паштету. За бажанням можна додати нарізані горіхи, журавлину.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також інші перевірені рецепти печінкового паштету:
- Улюблений печінковий паштет. Смачний і гарно ріжеться!
- М’ясний паштет з печінкою. Смачнішого я ніде не їла!
Post Views: 40