Печінкові котлети з секретом (смачні з будь-якої печінки)

Хочу поділитися своїм фірмовим рецептом печінкових котлет. Готувати їх можна з курячої, індичої, свинної чи яловичої печінки - буде так само смачно! Є один секрет приготування...

Печінкові котлети

500 г печінки, 1 цибулина, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна,  1 ст. ложка крохмалю (від крохмалю вони будуть пухкі та м’якенькі), 2 зубці часнику, сіль, перець до смаку.
Котлети будуть смачні з будь-якої печінки, якщо її правильно підготувати. Я обов’язково перед приготуванням вимочую печінку 2-3 год у молоці, як нема молока, то у воді. Потім добре почистити її, повирізати все зайве, здерти шкірку, якщо є.
Печінку, цибулю, часник змолоти на електричній м’ясорубці, можна блендером, додати яйце, муку, крохмаль, посолити та поперчити. Все добре змішати. Смажити на розігрітій сковороді з двох сторін, набирати ложкою, як оладки. Швидко та смачно до будь-якого гарніру.
Рецепт і фото Лілії Мацько

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook