Паска з горілкою. Такої ви ще точно не їли!

Ця паска ніжна, пухка, ароматна. Обов’язково приготуйте! Не пошкодуєте!

7 скл. борошна, 2 скл. молока, 1 скл. масла, 7 жовтків, 3 скл. цукру, 1 ч. ложка солі, 70 г дріжджів, 1 ст. ложка горілки, цедра лимона, лимонний сік, родзинки.

У теплому молоці розпустити дріжджі з цукром, додати масло, горілку, жовтки, сіль, борошно, лимонний сік, цедру лимона і родзинки. Замісити тісто. Як підійде, розкласти у форми. Дати знову піднятися. Змастити білками і випікати до готовності.

Рецепт і фото: Тетяна Смажна

Паска на молоці. Печу 10 років! Рецепт ні разу не підвів

Паска з сиром без дріжджів

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook