Паска на молоці. Печу за цим рецептом вже 20 років!

Ця паска неймовірно смачна, пухка, ароматна. Ми вже понад 20 років користуємося цим рецептом, завжди смакує. Спробуйте і ви!

1 літр і 1 скл. молока, 150 г дріжджів, 100 г маргарину, 200 г масла, 2,5 скл. цукру, 20 жовтків, сіль, ваніль, родзинки, 3 кг борошна.

Спочатку підготувати опару: дві жмені муки розчинити в теплому молоці з дріжджами на 2-3 години. Потім змішати усі інгредієнти, замісити тісто й дати йому підійти.

Накласти у форми, дати підійти, змазати яйцем, декор з тіста – за бажанням.

Квіти з тіста: вода, борошно, 1 ст. ложка олії, сіль.

Замісити тісто й загорнути у харчову плівку на 40 хвилин. Розкатати. вирізати квіти і викласти на паску.

Рецепт і фото Світлани Борисюк

ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:

Швидка і смачна паска з родзинками

Паска, яка завжди вдається. Дуже швидкий рецепт

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook