П’ять рецептів смачнезних салатів, які готувати не більше 5 хвилин

Салат доречний до будь-якого столу, повсякденного і святкового. Головне - мати хороший рецепт і бажано, щоб готувати його було швидко. У нашій підбірці саме такі салати!

Із перцем

1 болгарська перчина, 150 г ковбаси або копченого курячого філе, 3 варені яйця, 150 г сиру.

Сир потерти, решту продуктів порізати соломкою, перемішати, заправити майонезом, посолити, поперчити і можна одразу їсти.


З пекінською капустою

1/4 головки пекінської капусти, 150 г ковбаси, 0,5 б. консервованої кукурудзи, цибуля, сухарики, майонез.

Капусту і цибулю нашаткувати, ковбасу порізати. Перемішати з майонезом і кукурудзою. Безпосередньо перед їдою посипати сухариками.


З помело або грейпфрутом

Копчене куряче філе, помело або грейпфрут, листя салату (коралового). Соус: оливкова олія, соєвий соус, гірчиця із зернами, сіль, перець.

Куряче філе порізати соломкою. Помело звільнити від шкірок, порвати шматочками. Усе викласти на тарілку, полити соусом.


З маринованими грибами

150 г твердого сиру, 1 копчене куряче філе або стегно, 150 г помідорів чері, 0,5 б. кукурудзи, 0,5 б. маринованих печериць або лісових грибів.

Сир і філе порізати соломкою, помідори навпіл, гриби начетверо. Усе перемішати з майонезом і кукурудзою.


З гранатом

1 б. тунця в олії, жменя помідорів чері, мікс салату, 5 варених перепелиних яєць, 0,5 б. оливок, зерна гранату. Соус: 2-3 ст. ложки оливкової олії, 0,5 ч. ложки солі, 0,5 ч. ложки цукру, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ст. ложка соєвого соусу, італійські трави.

Яйця і помідори порізати навпіл. Викласти продукти на пласку тарілку, полити соусом.

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook