У смородині безліч вітамінів, особливо вітаміну С. З неї господині готують варення, джеми, компоти. Але, щоб отримати гарний врожай ягід, потрібно добре про смородину попіклуватись.
Смородину слід підживлювати картопляним лушпинням, яке містить велику кількість крохмалю, завдяки якому ягоди смородини ростуть величиною з вишню.
Картопляне лушпиння можна висушити на батареї опалення чи розкласти одним шаром на підвіконні. Далі покласти у тканинні мішки та вже сухі підвісити на тій же батареї або винести на балкон до весни.
Підживлювати рослини можна і весною, і влітку. Для цього слід узяти сухе картопляне лушпиння та закопати під смородинові кущі. Також його можна залити окропом, охолодити та полити відваром смородинові кущі.
ВАМ ТАКОЖ СПОДОБАЄТЬСЯ: