Омлет кальцоне

За аналогією із закритою піцою-кальцоне можна приготувати і омлет-кальцоне. Технологія - простіше не буває!

Інгредієнти:
2 яйця, кілька шматочків ковбаси, 2–3 шматочки сиру, півцибулини, сіль, перець, зелень.

Порізати сир, ковбасу, зелень. Цибулю обсмажити. Збити яйця зі спеціями, вилити на розігріту сковороду й розрівняти по всій поверхні, щоб утворився млинець, накрити кришкою і зменшити вогонь. Коли млинець трохи підсмажиться, викласти начинку: спершу ковбасу, потім цибулю, зверху сир, накрити другим боком, щоб вийшов великий вареник. Перевернути омлет на другий бік, щоб розплавився сир і половинки склеїлися.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook