Оладки
- 0,5 л кислого молока (кефіру), 1 яйце (можна і без яйця), 3 ст. ложки цукру, дрібка солі, 1 ч. ложка соди, 400-450 г борошна. Можна додати ваніль, порізані кубиками яблука.
До кефіру додати соду, перемішати. Додати сіль, цукор, яйце. Додати борошно, перемішати. Залишити на хвилин 20. Тоді починати смажити оладки на сковороді з двох сторін до золотистого кольору. Тісто не розмішувати! Смакувати з варенням чи сметаною.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також інші рецепти пухких млинців:
- Пишні млинці з яблуками. Рецепт і секрет приготування
- Найпишніші млинці. Готую просто на воді!
Post Views: 15