оладки

Оладки з секретом

Здавалося б, оладки - дуже проста страва, знайома кожному з дитинства. Але! Далеко не у всіх оладки вдаються пишними і смачними. Бо треба знати секрет!

Оладки

  • 0,5 л кислого молока (кефіру), 1 яйце (можна і без яйця), 3 ст. ложки цукру, дрібка солі, 1 ч. ложка соди, 400-450 г борошна. Можна додати ваніль, порізані кубиками яблука.
До кефіру додати соду, перемішати. Додати сіль, цукор, яйце. Додати борошно, перемішати. Залишити на хвилин 20. Тоді починати смажити оладки на сковороді з двох сторін до золотистого кольору. Тісто не розмішувати! Смакувати з варенням чи сметаною.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun

Радимо також інші рецепти пухких млинців:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook