кабачкові оладки

Оладки з кабачків з ніжним соусом

Кабачкові оладки

  • 700 г кабачків, 2 яйця, 2–3 ст. л. борошна, сіль і перець до смаку, оливкова олія для смаження.
  • Для соусу: 100 г грецького йогурту або сметани, 1 зубчик часнику, пучок свіжої зелені.

Кабачки натерти на середній тертці. Якщо виділилося багато соку, злегка відтиснути. Додати яйця, сіль, перець і добре перемішати. Потім підсипати борошно, розмішати до однорідного тіста й залишити на 5 хвилин, щоб маса загусла.

Смажити оладки на розігрітій оливковій олії до рум’яної скоринки з обох боків, під кришкою, щоб вони стали м’якими всередині.

Соус. Змішати грецький йогурт (або сметану) з подрібненим часником і зеленню. Подавати оладки гарячими, зі свіжим соусом.

Рецепт і фото Оксани Білінської

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook