Кабачкові оладки
- 700 г кабачків, 2 яйця, 2–3 ст. л. борошна, сіль і перець до смаку, оливкова олія для смаження.
- Для соусу: 100 г грецького йогурту або сметани, 1 зубчик часнику, пучок свіжої зелені.
Кабачки натерти на середній тертці. Якщо виділилося багато соку, злегка відтиснути. Додати яйця, сіль, перець і добре перемішати. Потім підсипати борошно, розмішати до однорідного тіста й залишити на 5 хвилин, щоб маса загусла.
Смажити оладки на розігрітій оливковій олії до рум’яної скоринки з обох боків, під кришкою, щоб вони стали м’якими всередині.
Соус. Змішати грецький йогурт (або сметану) з подрібненим часником і зеленню. Подавати оладки гарячими, зі свіжим соусом.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:
- Кабачкові рулети із сирно-горіховою начинкою
-
Що приготувати з кабачків: п’ять суперрецептів
Post Views: 177