деруни з кабачків

Оладки або деруни з кабачків

Якщо любите класичні деруни, спробуйте також приготувати деруни із кабачків. Виходить смачно і ситно, особливо зі сметанним соусом!

Оладки з кабачків

  • 3 середні кабачки, 2 яйця, 3 картоплини (можна без неї), 4 ст. ложки крохмалю (я давала кукурудзяний) або борошна, сіль і перець за смаком. Зелень за бажанням.
Кабачки і картоплю помити, очистити і потерти на дрібній тертці, дати стекти зайвій рідині, потім додати всі решту інгредієнтів. Смажити на середньому вогні в невеликій кількості олії до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною і кропом.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook