Ніжні тонкі млинці на майонезі. Смачні і з солодкою, і з солоною начинкою

Млинці на майонезі виходять на вигляд і на смак дуже ніжні, гостям подобаються. Цей рецепт я випитала в одному і кафе і тепер постійно ним користуюся.

Ніжні тонкі млинці на майонезі

5 яєць, 1 маленька п. майонезу “Делікатесний”, 2 ст. ложки крохмалю. Ні води, ні молока не додавати.

Усе збити і смажити з двох сторін. Виходять дуже ніжні. Начинка: сир (змолоти з цукром, можна додати трішки сиропу з персиків), додати шматочки персика. Можна також робити з м’ясною начинкою.

Рецепт Галини Прокоп’як

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook