Пропонуємо вашій увазі чотири цікаві м’ясні страви, які можна приготувати на Новий рік, Різдво або інше свято замість банальних котлет. Здавалося б, звичайне м’ясо, а страва виходить смачна та оригінальна. Те, що треба на святковий стіл!
Реберця
Бомбезні свинні реберця у рукаві. Секрет – у смачному маринаді.
Печені реберця – одна з моїх коронних страв. Готується дуже просто, тому можна швидко приготувати у будень на вечерю, а виходить так смачно, що роблю і на святковий стіл для найшанованіших гостей. Весь секрет – у неймовірно смачному маринаді!
Рецепт читайте тут: реберця у рукаві.
М’ясо косичкою
М’ясо косичкою – шикарно виглядає і дуже смачне!
М’ясо косичкою готується так само швидко, як звичайне печене, але на вигляд “вау”! Його можна запікати у духовці, смажити на сковорідці, готувати як шашлик на мангалі або на решітці-гриль. Це дуже смачно!
Рецепт читайте тут: м’ясо косичкою.
М’ясо “Гармошка”
Свинина “Гармошка” з перцем і картоплею – смачна і ситна страва.
Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю або на гаряче на святковий стіл, спечіть м’ясо “Гармошку” з картоплею у рукаві. Готувати дуже просто і швидко, а виходить дуже смачно й апетитно!
Рецепт читайте тут: м’ясо “Гармошка”.
Крученики
Коронна страва – крученики з грибами. Без ниток і зубочисток вони завжди мають ідеальну форму! Рецепт читайте тут.
Крученики дуже смачні і розкішно виглядають на столі, бо всі знають: господині з ними треба повозитися і вони не завжди вдаються ідеально. Іноді нитка залишається, скріплювати зубочистками незручно, без них – розпадаються. Але є один один лайфхак – як зробити крученики за допомогою фольги. І вони будуть завжди ідеальні!
Рецепт читайте тут: крученики