Неймовірний торт-суфле “Белла” всього із трьох складників

Суфле – це страва французької кухні. Її готують з жовтків, змішаних з різноманітними інгредієнтами, до яких згодом додають дуже добре збиті білки. Де речі, суфле може бути не тільки десертом, а й солідною стравою. 

Торт-суфле “Белла”

4 яйця, 100 г шоколаду, 300 г сиру. Основа – пісочне тісто або перемелене шоколадне печиво (викласти на дно й утрамбувати). Можна готувати без основи.

Розтопити шоколад. Збити жовтки з сиром до однорідної консистенції. Білки збити до стійких піків і обережно з’єднати з сирно-шоколадною масою, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Викласти основу в форму діаметром близько 20 см, застеливши дно пергаментом, перекласти сирну масу. Поставити форму у більшу ємність з водою так, щоб рідина покривала її наполовину. Випікайте в духовці 50-55 хв при температурі 180 градусів. Залишити суфле охолонути протягом 10 хв у духовці. Дістати, коли повністю охолоне, перекласти з форми. Охолодити в холодильнику.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook