Не уявляю зими без бабусиних пончиків! Печу завжди за її рецептом

Такі пончики пекла моя бабуся, потім мама, а тепер і я. Без цього смаку я зими не уявляють! І ви обов'язково приготуйте. Бабусин рецепт для мене найкращий!

Бабусині пончики

0,5 л води, 6 ст. ложок олії, 2 ст. ложки цукру, дрібка солі – все закип’ятити і дати охолонути до теплого стану. Тоді ще додати: 1,5 ст. ложки горілки, 50 г дріжджів. Поступово всипаючи борошно замісити нетуге тісто. Дати тісту підійти десь 1- 1,5 години. Сформувати пончики, можна розкотити на столі товщиною 1-1,5 см і вирізати склянкою, а можна зробити з начинкою. Дати їм ще підійти. Смажити у великій кількості добре розігрітої олії з обох боків. Готові пончики вмочувати в пудру.

Рецепт Людмили Кучеренко

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook