Медовий сироп з часником та лимоном
Для приготування сиропу потрібно взяти шість лимонів, чотири головки часнику і 350 мл рідкого меду, найкраще липового або квіткового. Часник і лимон підготуйте вищеописаним способом і помістіть в скляну ємність з медом. Все ретельно перемішайте, закрийте кришкою і настоюйте при кімнатній температурі не менше десяти діб. Готовий сироп процідіть через стерильну марлю, перелийте в зручну герметичну тару і поставте в холодильник.
Цей чудовий засіб діє більш м’яко, тому його можна без побоювань приймати навіть людям з примхливим шлунком. Одну столову ложку сиропу розчинити у склянці теплої кип’яченої води і випити рано вранці натщесерце, а потім ще раз пізно ввечері перед сном.
Потім протягом дня рекомендується випивати не менше чотирьох склянок чистої води, найкраще з додаванням свіжовичавленого лимонного соку.
Перед застосуванням рецептів, проконсультуйтеся зі своїм сімейним лікарем.
Post Views: 22