налисники

Налисники з м’ясом (можна їсти одразу або заморожувати про запас)

Такі налисники можна готувати і з м'ясом, і з тушкованою капустою, і з грибами та сиром. Смажити одразу або заморозити на потім.

Налисники з м’ясом

  • Тісто: 500 мл молока, 250 мл води, 3 яйця, 0,3 ч. ложки солі, 0,5 ч. ложки цукру, 350 г борошна (+/-).
  • Начинка: 600 г фаршу м’ясного, 2-3 цибулини, сіль, перець мелений.
Міксером збити яйця з цукром і сіллю, поступово додати борошно і молоко з водою. Смажити на розпеченій сковороді (один раз трошки змастити смальцем). З цієї порції виходить 30 налисників діаметром 17 см.
Обсмажити цибулю, порізану кубиками, додати до фаршу сирого, додати сіль, перець, трошки води або бульйону, вимішати.
Налисники розрізати навпіл, змастити начинкою, сформувати, як на фото, і обсмажити на малому вогні у збитих яйцях з сіллю і перцем.
Формування налисників з м'ясом
Формування налисників з м’ясом
Таким чином можна робити налисники з тушкованою капустою. Можна заморозити, але без обжарювання.

Рецепт і фото Тетяни Мельничук

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook