Найсмачніший паштет – зі свинячої голови і печінки

Зі свинячої голови готують небагато страв. Але паштет з неї виходить смачнющий! Потім баночку відкрив, хочеш - на хліб мастиш, хочеш - у макарони додаєш, у налисники чи будь-яку іншу страву.

Паштет зі свинячої голови

1 свиняча голова, 2 кг печінки, 2-3 кг підчеревини, 5 великих цибулин, 5 сирих яєць, приблизно 0,3-0,5 кг солі (краще куштувати), 1 п. чорного перцю. 

Голову відварити, щоб відходила від кісток. Обібрати м’ясо, перемолоти разом з печінкою, підчеревиною і цибулею. Додати сіль і спеції, перемішати. Розкласти у півлітрові банки, поставити у холодну духовку, ввімкнути 180 ОС, як закипить – температуру зменшити, щоб жир не витікав. Стерилізувати 5-6 год, закрутити.

Рецепт Оксани Безеде

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook