У кожного свій улюблений рецепт березового соку. Для мене найсмачніший – березовий сік із плавленим цукром. Якщо ви такого не закриваєте – зробіть хоч кілька баночок на пробу, не пошкодуєте!
Березовий сік із плавленим цукром
3 л березового соку, 1 скл. цукру (розплавити, як на льодяники), 0,5 ч. ложки лимонної кислоти.
Проварити 5 хв, попередньо знявши пінку. Перелити в суху теплу банку, вкинути 2 кільця апельсина, закрутити. Вкутати.
Рецепт Жанни Мисковець
Радимо також інші рецепти березового соку:
- Березовий сік “Як шампанське” у пластикових пляшках. Рецепт – супер!
- Березовий сік з каркаде й апельсином – такого ви ще не пили
Post Views: 37