крильця

Найсмачніші курячі крильця у медово-соєвому маринаді

Хочете приготувати ароматні, соковиті крильця з апетитною глянцевою скоринкою, які тануть у роті? Зберігайте рецепт!

Курячі крильця у медово-соєвому маринаді

  • 1,5 кг курячих крилець, 10–15 зубчиків часнику, 2 ст. л. меду, 150 мл соєвого соусу, 1,5 ст. л. солодкої паприки.

Крильця розділити на три частини по суглобах, крайню (тонку) частинку відкласти — вона не містить м’яса і швидко згорає.
До крилець додати подрібнений або видавлений часник, мед, соєвий соус і паприку. Добре перемішати й залишити маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину.

Після маринування викласти крильця на деко, застелене пергаментом. Запікати 35 хвилин при 160 °C.

Потім обережно перевернути крильця й готувати ще 35 хвилин. За 5 хвилин до кінця змастити їх залишками маринаду та поставити під гриль до карамельної скоринки.

Крильця довго запікаються за низької температури, і тому м‘ясо легенько відділяється від кістки, а скоринка хрумка і дуже апетитна!
Рецепт і фото Оксани Білінської

Радимо також приготувати інші страви з курячого філе за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook