Інгредієнти:
500 г капусти, 1 цибулина, 3 невеликі морквини, по 100 г томатного соку та олії або масла, 3/4 скл. круглого рису, петрушка, сіль, перець, коріандр, зелена цибуля.
Нашаткувати капусту більшими шматками, моркву порізати кружечками завтовшки 0,5–1 см, цибулю – великими кубиками. Підсмажити на олії чи маслі моркву та цибулю, додати зелену цибулю, потім вкинути капусту. Смажити на найбільшому вогні, доки почне змінювати колір, влити томатний сік, додати спеції та сіль, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму. Додати промитий рис та долити удвоє більше, ніж рису, води. Закрити кришкою і тушкувати до готовності рису. Перед подачею страву посипати зеленню.
Post Views: 38