Найсмачніші крильця – у медово-часниковому маринаді

Це найсмачніші курячі крильця! Обов‘язково спробуйте! Крильця довго запікаються при низькій температурі, і тому м‘ясо легенько відділяється від кістки, а скоринка хрумка і дуже апетитна.

Крильця у медовому маринаді

1,5 кг крилець, 10-15 зубців часнику, 2 ст. ложки меду, 150 мл соєвого соусу, 1,5 ст. ложки солодкої паприки.
Курячі крильця порізати на 3 частинки (по суглобах), крайню частинку не беремо (там нема м’яса і вона згорить). До крилець вичавити часник, додати паприку, мед, соєвий соус; перемішати і залишити на 1 год промаринуватися. Опісля викласти крильця на пергамент і пекти 35 хв при 160 градусах; далі перевернути на другий бік і знову пекти 30 хв. За 5 хв до готовності змастити залишками маринаду і поставити під гриль.
Рецепт і фото Оксани Білінської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook