Шарлотка з яблуками
- Форма 25Х31 см.
- 6 яєць, 2 скл. цукру (неповні), 2 скл. борошна (неповні), 3 ч. ложки розпушувача, 3-4 ч. ложки кориці, 1 кг яблук (почищених).
Яйця з цукром збити міксером приблизно 8-10 хвилин. Додати просіяне борошно і розпушувач. Перемішати лопаткою знизу вверх. Почистити яблука, нарізати шматочками, додати корицю до них і перемішати. Додати їх до тіста і ще раз перемішати.
Деко застелити пергаментом, змастити боки маслом. Викласти тісто і розподілити рівномірно ложкою. Поставити шарлотку в уже розігріту духовку до температури 180 градусів, пекти приблизно 30 хвилин.
Порада господині. Беріть форму з високими бортами.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Спробуйте також приготувати:
- Шарлотка з яблуками та прянощами – королева серед пирогів
- Швидка шарлотка з ароматом Різдва: 1,5 склянки кефіру або йогурту – і великий пиріг готовий!
Post Views: 94