шарлотка

Найсмачніша шарлотка з яблуками

Це найсмачніша шарлотка з яблуками, яку я їла. Вона мені дуже сподобалась, неймовірна ніжна і легка.Тому записуйте рецепт!

Шарлотка з яблуками

  • Форма 25Х31 см.
  • 6 яєць, 2 скл. цукру (неповні), 2 скл. борошна (неповні), 3 ч. ложки розпушувача, 3-4 ч. ложки кориці, 1 кг яблук (почищених).
Яйця з цукром збити міксером приблизно 8-10 хвилин. Додати просіяне борошно і розпушувач. Перемішати лопаткою знизу вверх. Почистити яблука, нарізати шматочками, додати корицю до них і перемішати. Додати їх до тіста і ще раз перемішати.
Деко застелити пергаментом, змастити боки маслом. Викласти тісто і розподілити рівномірно ложкою. Поставити шарлотку в уже розігріту духовку до температури 180 градусів, пекти приблизно 30 хвилин.
Порада господині. Беріть форму з високими бортами.
Рецепт і фото Богдани Крамар

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook