Найпростіший пиріг. Печу з ревенем, полуницею і будь-якими ягодами. Хто їв – усі просять рецепт!

Пиріг виходить пишний і легкий, схожий на кекс, із ніжною кислинкою. Тісто треба тільки збити міксером, вилити у форму - і готово! Не пиріг, а казка! Мій рецепт переписали вже всі знайомі!

Простий пиріг

250 г борошна, 200-250 г цукру, 4 яйця, 250 г масла (можна маргарину), 1 п. ванільного цукру, дрібка солі,  2 ч. ложки розпушувача, 75 г крохмалю. 700-800 г ревеню. Можна також готувати з полуницею, яблуками, сливами, іншими фруктами і ягодами.

Масло збити з цукром, сіллю і ваніллю до побіління. Ввести по 1 яйця, кожне збивати 1 хв. Ввести просіяне борошно, крохмаль, розпушувач, добре збити міксером. Тісто виходить як сепараторна сметана, дуже густе, але не розкочується. Деко (25Х30 см або діаметром 26-28 см) застелити пергаментом викласти все тісто, розрівняти, викласти брусочки ревеню, трохи втиснути у тісто. Запікати при 190 ОС 30-40 хв. Охолодити у формі, посипати пудрою.

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook