Крученики з овочами
- 2 солодкі перчини, 1 кг свинини,1 морквина, 2 цибулини, 200 г сала з прошарками м’яса.
М’ясо порізати, відбити, посолити і поперчити. Приготувати начинку: порізати сало на не великі брусочки і перець соломкою. На кожен шматок м’яса покласти начинку, щільно згорнути рулет. Обсмажити рулетики на олії з обох боків. Натерти моркву і нарізати цибулю. Викласти в казанок шарами (рулетики і моркву з цибулею і т.д..), додавши 2 лаврові лиски і посолити, залити 300 мл теплої води.
Готувати 1 год на слабкому вогні.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:
- Моя коронна страва – крученики з грибами. Без зубочисток і ниток, але завжди мають ідеальну форму!
- Крученики з грибами – традиційна святкова страва
Post Views: 185