крученики

На святковий стіл – крученики з овочами

Крученики - це не просто страва з м'яса, це маленький кулінарний шедевр, приготувавши який кожна господиня може собою пишатися. Це особлива страва!

Крученики з овочами

  • 2 солодкі перчини, 1 кг свинини,1 морквина, 2 цибулини, 200 г сала з прошарками м’яса.
М’ясо порізати, відбити, посолити і поперчити. Приготувати начинку: порізати сало на не великі брусочки і перець соломкою. На кожен шматок м’яса покласти начинку, щільно згорнути рулет. Обсмажити рулетики на олії з обох боків. Натерти моркву і нарізати цибулю. Викласти в казанок шарами (рулетики і моркву з цибулею і т.д..), додавши 2 лаврові лиски і посолити, залити 300 мл теплої води.
Готувати 1 год на слабкому вогні.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook