На смак, як раки: як смачно приготувати хек або минтай

Найбільший плюс хека або минтая у тому, що ця риба практично без кісток. Її можна приготувати двома способами: смачно і дуже смачно. Цей рецепт - другий варіант. Риба на смак, як раки!

Минтай (хек з овочами)

800 г риби (минтаю або хека), 2 цибулини, 1 морквина, 2 ст. ложки масла, 1 пучок кропу (можна самі стебла, без зелені), 1 лавровий листок, сіль, перець. 

Рибу почистити, видалити плавники та чорну плівку всередині, нарізати порційними шматочками, посолити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву крупною соломкою, кріп крупно посікти. На сковорідці розтопити масло (чим більше, тим смачнішим буде соус і соковитішою риба). Вкласти половину цибулі й моркви. На овочі – шматочки риби, зверху цибулю і моркву. Все посипати кропом, поперчити, додати лавровий листок. Накрити кришкою і тушкувати 20-25 хв до повної готовності риби.

Джерело

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook