Мої улюблені “Горішки”
Тісто: 0,5 кг масла або маргарину, 1,5 скл. цукру, 1 яйце, 4-5 скл. борошна.
Замісити м’яке тісто. Свою форму я нічим не змащувала, адже тісто виходить досить жирним. Проте тоненький шар олії, щоб перестрахуватися, не зашкодить. Багато залежить від форми, яку використовуєте. Випікати до золотистого (бурштинового) кольору.
Крем: 1,5 б. вареного згущеного молока, 200-250 г масла, мелені горіхи.
Масло збити до білої маси, по ложці докладати згущене молоко та продовжувати збивати. За бажанням можна додати мелених горіхів.
Знайти кожному горішку його половинку, перемастити кремом та за бажанням посипати пудрою.
Рецепт і фото Юлії Якіб’юк
Спробуйте також приготувати:
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 105