Моркв’яний торт
150 мло лії, 1,5 скл цукру, 4 яйця, 2 скл. борошна, 1 ст. ложка кориці, 3/4 ч.ложки соди, 1 ч. ложка розпушувача, 1/2 ч.ложки солі, 4 моркви, 1 скл. горіхів, 1 скл. родзинок.
Крем: 500 г крем-сиру, 5 ст. ложок цукрової пудри.
Приготуємо тісто для коржів. Збити цукор з олією. Цукор я використовувала 1 скл. білого і 1/2 скл. коричневого, якщо нема коричневого, можна використати просто білий. Додати яйця і збити до пишної, однорідної маси 3-5 хв. Окремо змішати борошно, корицю, соду, розпушувач, сіль і додати цю суху суміш до яєчної маси.
Швидко і акуратно збити міксером на мін.обертах лиш до об‘єднання інгредієнтів. Додати потерту на середню терку моркву, посічені грецькі горіхи, помиті і обсушенв родзинки, акуратно вимішати лопаткою до однорідності. Дно двох форм d20 см вистелити пергаментом, в кожну викласти по 1/2 тіста і спекти одночасно в попередньо розігрітій до t180 духовці. Час залежить від вашої духовки, орієнтовно 30-40 хв., або ж орієнтуйтеся на «сухий сірник». Остудити у формі.
Для крему збити сир (у мене «Маскарпоне»), поступово підсипаючи цукрову пудру. На 1 корж викласти 1/3 крему, накрити другим коржом, змастити верх і боки рештою крему.
Готувала@viktoriyaisayenko
Спробуйте також приготувати: