Млинці з м’ясом до борщу
4 яйця, 1 ст. ложка цукру, 4 ст. ложки олії, дрібка солі, 2 скл. молока, 1 скл. окропу, 2 ст. ложки крохмалю (як нема, то можна замінити борошном), 2 скл. борошна приблизно (кількість залежить від якості борошна і від розміру яєць; у мене були великі домашні яйця, тому борошна пішло 2 скл). Якщо готуватимете млинці з солодкою начинку, додайте ще 3 ст. ложки цукру та 1 п. ванільного цукру.
Спочатку збити яйця, цукор, сіль і ванільний цукор. Тоді дати олію, молоко, розмішати. Влити окріп. Тоді дати крохмаль і поступово борошно. Сковорідку лише раз ледь змастити олією за допомогою силіконового пензлика.
Для начинки: 200-300 г філе курки, 300-50 г легенів. Зварити до готовності, перемолоти, заправити смаженою цибулею з морквою, все вимішати, посолити поперчити до смаку.
Рецепт Іванни Луць. Готувала і фотографувала Лілія Мацько
Спробуйте також приготувати: