Мегасмачний не схожий на інші бісквітний рулет
- Форма 30Х40 см. Тісто: 4 яйця, 80 г цукру, 90 г борошна, 45 г води, 1 ч. ложка розпушувача, ваніль, щіпка солі.
- Крем-чіз: 250 г крем-сиру, 250 г вершків, 100 г цукру, ваніль (збити).
- Малиновий курд: 200 г малини, 100 г цукру, 1 ст. ложка крохмалю (проварити до загустіння).
Тісто. Відокремити жовтки від білків. Збити білки з сіллю. Окремо жовтки з цукром до пишноти, коли маса посвітліє по ложці додавати воду, ваніль. У 3 підходи просіяти борошно з розпушувачем, перемішувати ручним вінчиком з низу вверх, щоб не осіла маса. Потім порційно додати збиті білки. Все гарненько перемішати і в духовку на 8-10 хв (200 ОС). Витягнути і скрутити гарячим.
На рулет намастити крем і з одного краю за допомоги кондитерського мішка витиснути смужку з приготовленої малини і ще навскіс смужки з малини (трішки тонші). Скрутити рулет і прикрасити білим і чорним розтопленим шоколадом і краплями з малини. Зручно, якщо попередньо підморозити декілька смужок з малинового курду, а потім порізати.
Рецепт і фото Валентини Янчук
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 32