Медівник
200 г маргарину, 200 г повидла (підійде навіть старе, яке нема куди використати, в мене часто з аличі, якщо маєте солодке – можна зменшити цукор), 2 ст. ложки какао, 4 яйця, 1 ст. ложка соди, 2 ст. ложки оцту, 1,5 (по 250 мл) склянки молока (свіжого), 4 скл. борошна, 2 скл. цукру, 1 ст. ложка олії, 10 шт. гвоздики, 1 скл. горіхів.
У малій посудині згасити соду оцтом. У великій змішати всі інгредієнти, крім борошна, гвоздики та горіхів. Змішувати, щоб не було грудочок. Далі додати соду, і вимішати, далі горіхи і гвоздику (я даю цілою). Тісто по густині виходить, як на оладки. Випікати при 200 ОС 1 год.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 217