запіканка з картоплі

Маєте трохи картоплі і фаршу? Приготуйте запіканку

Здавалося б, звичайна картопля і фарш, а яка смакота виходить! Такою запіканкою навіть гостей пригощати можна!

Картопляна запіканка

  • 6 великих картоплин або миска готового картопляного пюре, 1 скл. молока, 2 ст. ложки масла, 0,5 кг фаршу (будь-якого), 100 г кефіру (краще жирного 3,2%), спеції. 

Картоплю зварити, відцідити, потовкти на пюре, підливаючи гаряче молоко (виливайте не все одразу, а поступово – щоб пюре не було надто рідким), додати масло. Змішати фарш з кефіром та спеціями – він зробить начинку соковитою і смачною.

Форму змастити маслом, викласти половину пюре, фарш, і решту пюре. Розрівняти. Можна зверху зробити вилкою або ложкою візерунки. Запікати при 180 ОС близько 30 хв. Смакує гарячою!

Джерело

Спробуйте також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook