маринований перець

Маринований перець у соусі з помідорів. Я його фанатка!

Тут і перчик - смакота, і соус - люкс! Відкриваю баночку і з'їдаю все до останньої ложки! Дуже люблю цей рецепт маринованого перцю у соусі з помідорів!

Маринований перець у соусі з помідорів

  • 3 кг помідорів, 4 кг солодкого перцю, 200 г цукру, 2 ст. ложки солі, 200 г олії, 100 г оцту, 1-2 пекучі перчинки, пучок петрушки, 2-3 головки часнику.
Помідори промити та перемолоти, додати спеції і довести до кипіння, Додати подрібнений пекучий перець та солодкий перець, порізаний на шматочки. Варити 45 хв, набирати в 0,5-літрові банки, прикрити металевими кришками і стерилізувати 1 годину. Виходить 11 банок.
Рецепт і фото Оксани Копиняк 

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook