Маринований перець у соусі з помідорів
- 3 кг помідорів, 4 кг солодкого перцю, 200 г цукру, 2 ст. ложки солі, 200 г олії, 100 г оцту, 1-2 пекучі перчинки, пучок петрушки, 2-3 головки часнику.
Помідори промити та перемолоти, додати спеції і довести до кипіння, Додати подрібнений пекучий перець та солодкий перець, порізаний на шматочки. Варити 45 хв, набирати в 0,5-літрові банки, прикрити металевими кришками і стерилізувати 1 годину. Виходить 11 банок.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Спробуйте також приготувати:
- Консервований перець для справжніх перців. 10 незвичайних, але перевірених рецептів
- Маринований гострий перець “Антигрип”. Дуже швидкий рецепт!
Post Views: 54