Маринований перець із медом без стерилізації. Роблю такий багато років і всім подобається!

Я уже й не пригадаю, скільки років цьому рецепти. Але він був і залишається моїм улюбленим! Перець виходить дуже смачним. І ви спробуйте приготувати!

Маринований перець із медом без стерилізації

3 кг перцю (вага почищеного), 4 скл. води, 1 скл. цукру, 1 скл. олії, 1 скл. оцту, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки меду, 4 зубці часнику.

Варити у маринаді 10 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить приблизно 6 півлітрових баночок.

Рецепт Оксани Дмитрук

Також спробуйте приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook