Мариновані зелені помідори
- 6 кілограмів помідорів (помити, кожен помідор розрізати навпіл не до кінця), 0,5 кг моркви, 3 корінці хрону, 2-3 голівки часнику – все порізати тоненькими слайсами.
У кожен помідор вкласти шматочок моркви, часнику, хрону. Помідори розкласти в банки, я зазвичай роблю в 2-літрових банках. В банку покласти лавровий лист, перець горошок, пару гілочок петрушки, декілька кілець цибулі.
Маринад: 5 л води, 0,3 л оцту, 2 скл. цукру, 150 г солі. Закип’ятити маринад, залити помідори, стерилізувати від закипання 2-літрову банку 7 хвилин, 1,5-літрову – 5 хвилин. Не вкутувати.
Рецепт Яни Рудой
Спробуйте також приготувати:
- Квашені зелені помідори “Як із бочки”. Бомба!
- Зелені помідори “По-грузинськи”
Post Views: 86