малинове вино

Малинове вино: більшої смакоти немає!

Малинове вино - що може бути смачніше? Тільки домашнє малинове вино, приготоване власноруч! До вашої уваги перевірений рецепт вина від господині.

Якщо хочете приготувати дуже смачне домашнє вино, зробіть малинове. Це справжнє задоволення від кожного ковточка! До речі, за словами господині, яка поділилася своїм рецептом малинового вина, з жовтої напій смачніший, ніж з червоної. А виходить таке малинове вино бурштинового кольору.

Малинове вино

  • На 2-3 л пом’ятої руками (обов’язково!) малини 3 л цукру, 5 л сирої води (добре, як є вода з криниці).

Дуже стиглу малину (якщо ще тверденька – дати добу в холодильнику дійти) пом’яти руками. Не треба ніякого заліза! Миску краще брати пластмасову. Накрити пом’яту малину тканиною і витримати в хаті три дні. Процідити і відтиснути сік. У жмих вилити 2 л води, розколотити і знову відцідити та відтиснути. У 3 л теплішої води розчинити весь цукор, щоб повністю розтанув. Взяти 10-літровий бутель і усе злити: сік + вода з жмихів + цукровий сироп. Перемішати, під водяний затвор (є спеціальні кришки для вина) і поставити на сонячне вікно, хай бродить. Десь через 2 місяці відцідити і знову хай бродить ще місяць. Тоді Профільтрувати, розлити у банки і поставити в холод. Можна уже пити. Смачного!

Рецепт Наталії Красько

Радимо також інші перевірені рецепти домашнього вина:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook