Смачний рецепт від ТМ Makarella
Інгредієнти: 240 г макаронів «Ракушка» ТМ Makarella, по 80 г вершкового масла і сиру, мускатний горіх, перець чорний мелений, сіль за смаком.
Спосіб № 1
Макарони відварити у великій кількості підсоленої води (вони не повинні бути дуже м’якими) , потім відкинути на друшляк. Заправити сіллю, перцем, мускатним горіхом, додати масло, половину зазначеного в рецепті кількості тертого сиру і перемішати. Перед подачею посипати
тертим сиром.
Спосіб № 2
Відварити 200 г макаронів «Ракушка» ТМ Makarella, відкинути на друшляк, дати стекти воді, перекласти в каструлю.
Поставити каструлю навогонь і влити 1/2 склянки бульйону, який макарони повинні в себе увібрати. Натерти 100 г твердого сиру, половину цього сиру всипати в макарони і розмішати, потім всипати другу половину і додати 50 г масла. Сир і масло повинні розтанути і злитися з макаронами.
Ці ж макарони можна заправити сильно прогрітим соусом з томатів, з нарізаними в нього дрібними скибочками шинки, трюфелів і печериць.