М’ясо бутербродне (замість ковбаси). У школу чи на роботу

Приготувати м'ясо на бутерброди замість ковбаси – зовсім просто! Воно і соковите, і добре ріжеться, і головне – корисне.

М’ясо бутербродне (замість ковбаси)

0,5 кг м’яса (свинини або яловичини), спеції, сіль, 5 зубців часнику, 2–3 ст. ложки олії, 2–3 ст ложки яблучного оцту.

М’ясо обмазати спеціями і сіллю, полити оцтом, змішаним з водою (1:1). Залишити на 1–3 год. У скляну тарілку з кришкою налити олію, викласти м’ясо, зробити ножем отвори, у які вставити часник, закрити кришкою. Поставити у розігріту до 200 °С духовку, через 20 хв зменшити до 180 °С, запікати 1 год.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook