Інгредієнти:
Для коржів: 350–400 г курячого фаршу, 3 яйця, 400 мл молока, 2 ст. ложки олії, 1 ч. ложка мускатного горіха, сіль, 200 г борошна.
Для начинки 1: 1 морквина, 300 г печериць, 2–3 ст. ложки майонезу, 1–2 зубці часнику.
Для начинки 2: 200 г плавленого сиру (з пряними травами), 1–2 ст. ложки жирних вершків (або майонезу).
Для прикраси: 200 г плавленого сиру, 1–2 ст. ложки жирних вершків (або майонезу), кріп, зелень, варена морква, помідори чері.
У курячий фарш вбити яйця, додати молоко, борошно, сіль і мускатний горіх, добре перемішати. Тісто має вийти за консистенцією, як на оладки. Смажити млинці з двох боків до готовності. Моркву натерти і обсмажити до м’якості на олії. Гриби дрібно нарізати і тушкувати до випаровування рідини. З’єднати моркву з грибами, вичавленим часником і майонезом. Плавлений сир збити з вершками (щоб добре мазалися).
На тарілку викласти шарами: млинець, морквяно-грибну суміш, млинець, плавлений сир, шматочки помідора. Повторювати, доки закінчаться млинці. Поставити на ніч у холодильник, вкривши плівкою. Торт зверху і з боків змастити сумішшю плавленого сиру, вершків і посіченого кропу. Прикрасити торт. Можна змастити майонезом, посипати тертим сиром (200 г), запекти у духовці (до розплавлення сиру).