М’ясний рулет з омлетом. Святковий і водночас бюджетний варіант

Страву можна подавати як гарячою, так і холодною як м’ясну нарізку. Рулет добре тримає форму. Має святковий вигляд, а готується зовсім просто.

М’ясний рулет з омлетом

1 куряче філе, 3 яйця, 1 ст. ложка сметани, зелень, сіль, перець мелений чорний та червоний солодкий, спеції, 1 ст. ложка швидкорозчинного желатину, 1 червона перчина.

  1. Збити яйця, сметану та зелень, посмажити тонкий омлет.
  2. Курячу грудинку надрізати гострим ножем з обох боків, щоб вийшла велика відбивна. М’ясо злегка відбити, посипати сіллю, перцем та приправами, желатином.
  3. На м’ясо викласти омлет, на омлет – смужечки перцю, загорнути все рулетом. Можна додати зелень, тушкований шпинат, обсмажені гриби тощо.
  4. Випікати у фользі на подушці з яблук при 190–200 ºС 50–60 хв.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook