Медові палички у кокосі
Форма 20Х30 см. Бісквіт: 2 ст. ложки меду, 3 ст. ложки цукру, 250 мл теплої води, 100 мл олії без запаху, 300 г борошна, 2 ч. ложки розпушувача, дрібка солі.
2 ст. ложки меду, 3 ст. ложки цукру, 250 мл теплої води, 100 мл олії без запаху – усе це змішати до однорідності. Просіяти 300 г борошна, 2 ч. ложки розпушувача, дрібку солі – перемішати та з’єднати обидві маси до однорідності. Викласти тісто у форму, застелену пергаментом, акуратно розрівняти, випікати при температурі 180 ОС 25 хв.
Глазур: 4 ст. ложки какао, 200 мл води, 100 г цукру, 40 мл олії без запаху, 75 г чорного шоколаду. А також кокосова стружка.
Какао, воду, цукор, олію довести до кипіння, зняти, додати шоколад, вимішати до однорідності, остудити.
Нарізати бісквіт паличками, занурити в глазур, обкачати в кокосовій стружці.
Рецепт Маріанни Ілявської. Готувала і фотографувала Магдалина Шершун
Спробуйте також приготувати: