Для торта “Медівника” готую коржі на водяній бані. Давній і дуже хороший рецепт!

Хочу поділитися своїм рецептом тіста для коржів торта "Медівника". Мені він дуже подобається! Це тісто готується на водяній бані, тому виходить дуже м'якеньке і коржі легко розкочувати. Найбільше мені смакує такий медовик зі сметанним кремом!

Медівник на водяній бані

2 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 50 г масла, 2 ч. ложки соди, 4 скл. борошна.

Яйця з цукром збити, додати масло, мед і поставити на водяну баню на 10 хв, помішувати, додати соду, перемішати. Коли з’явиться піна (2-3 хв.), зняти з бані, додати борошно і замісити тісто. Дати постояти в холодильнику 15-20 хв. Розділити на 6 коржів. Деко змастити олією і випікати, щоб були золотаві. Діаметр дека у мене 32 см. Крем: сметанний з цукром і сметанозгущувачем (якщо сметана рідкувата). Вага готового торта виходить 2,5  кг.

Рецепт Ірини Даниленко

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook