Цукерки “Баунті”
180 г кокосової стружки, 150 мл згущеного не вареного молока, 50 г білого шоколаду. Для покриття: 200 г шоколаду, 2 ч. ложки олії.
Кокос і згущенку змішати, додати розтоплений шоколад, усе перемішати (згущеного молока може піти трішки більше або менше, тому що буває різне, густіше та рідше). Дивіться, щоб можна було зібрати в кульку чи батончик, як кому зручніше. Я відважувала по 30 г. Викласти на пергамент чи фольгу і на 20-30 хв в морозильну камеру. Шоколад розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами, додати олію, перемішати, опустити цукерочки у шоколад, щоб повністю покрив, вийняти на пергамент і в холодильник, щоб шоколад застиг.
Рецепт і фото Лесі Риндик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 18