Львівський сирник
1 кг сиру кисломолочного, 8 яєць, 4 ст. ложки манки, 250 г цукру, 200 г масла вершкового, 100 г родзинок. Глазур: 150 г вершкового масла, 80 г цукру, 2 ст. ложки молока, 3 ст. ложки какао.
Родзинки замочити на 10 хв, просушити. Сир, яйця, цукор збити блендером, додати розтоплене вершкове масло, перемішати, додати манку, перемішати, додати родзинки, перемішати. Випікати у застеленій пергаментом формі близько 1 години при 180 ОС. Час залежить від розміру вашої форми,у мене d 25 см, мені вистачило 50 хв.
Помадка: до молока додати цукор, масло, поставити на вогонь, підігріти. Як тільки маса починає кипіти, додати какао і варити 2-3 хвилини. Полити сирник охолодженим.
Готовий охололий сирник обов’язково на ніч поставити у холодильник.
Рецепт Лілії Цвіт, пекла і фотографувала Світлана Чепурная
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25