Пиріг “Лінива ватрушка” неймовірно смачний, ніжний, соковитий, з великою кількістю начинки. А готується він просто і швидко: для тіста усі продукти треба збити міксером, а для сирної начинки – перемолоти блендером. Вам знадобиться мінімум часу і сил для приготування дуже смачного пирога “Лінива ватрушка”! Тому рекомендуємо зберегти цей рецепт. Він перевірений – від господині!
Рецепт пирога “Лінива ватрушка”
Приготування тіста
- Форма 21 см.
- 2 яйця, 200 г сметани, 200 г цукру, 3 ст. ложки олії, 180-200 г борошна, 10 г розпушувача, дрібка солі, 1,5-2 ст. ложки апельсинової пасти або цедра.
Яйця і цукор добре збити міксером до пишної маси, додати олію – збити. Додати сметану, просіяне борошно з розпушувачем – на малих обертах міксера розмішати тісто до однорідності.
Приготування сирної начинки
- 450 г кисломолочного сиру, 2 ст. ложки сметани (може знадобитися трішки більше), 2 ст. ложки з чубком кукурудзяного крохмалю, 10 г ванільного цукру, 1-2 яйця, 4 ст. ложки або більше цукру, 2 ч. ложки апельсинової пасти або цедри (можна без неї).
- Тісто для ватрушок на кислому молоці або кефірі
- Найсмачніші пиріжки – із сиром! Ватрушки по-новому – зі штрейзелем