Соус “Мексиканський” з ананасом і кукурудзою
3 кг помідорів (ошпарити і зняти шкірку, збити в пюре), 1 кг цибулі (дрібно посікти), 2 скл. олії, 3 червоні перці, 3 жовті перції, 1 б. консервованих ананасів, 1 б. консервованої кукурудзи. Спеції: 2 ст. ложки солі, 1 ст. ложка міцної гірчиці, 1 ст. ложка карі, 1 ч. ложка меленого перцю чилі, 250 г цукру, 100 г оцту (9%), 2 ст. ложки крохмалю.
Цибулю посмажити на одії, додати решту складників, перемішати, тушкувати 30 хв, насамкінець (за 5 хв до закінчення варіння) додати крохмаль, розведений у невеликій кількості води, розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить 10 банок по 0,5 л.
Рецептом поділилася Мар’яна Нагірна
Post Views: 48