філе

Курячі палички у кунжутному клярі “Як нагетси”

Соковите куряче філе в хрусткому клярі з кунжутом — ідеальний варіант для швидкої та смачної вечері, який сподобається всій родині.

Курячі палички у кунжутному клярі

  • 2 шт. курячих філе, 1 ч. ложки солі (до вашого смаку), 2 ст. ложки гірчиці.
  • Кляр: 125 г кунжутного насіння, 2 яйця, 150 г кукурудзяного борошна, олія для смаження, паперові рушники.

Куряче філе промити, очистити, просушити. Розрізати вздовж філе наполовину, потім нарізати на смужки 1 см. Скласти в місткість і додати сіль, гірчицю, перемішати, накрити і поставити маринуватися на 30 хвилин у холодильник.

Готувати кляр: в окремих місткостях насипати кукурудзяне борошно, яйця, кунжутні насіння.

Коли м’ясо промаринується, дістати його з холодильника, розігріти пательню, налити олію. Взяти шматочок філе, обмочити в такій черзі: борошно, яйце, насіння, покласти на розігріту сковороду. Обсмажити з обох боків до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб витягти зайвий жир.

Подати з будь-яким соусом та салатом!

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Радимо також приготувати інші страви з курячого філе за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook